Ale protože byl čas oběda, museli jsme si alespoň spravit chuť. A tak jsem si ověřila, že i dobré jídlo může být otázkou víry. To když jsme naslepo (bez jediné fotky i popisku) podle Gastromapy Lukáše Hejlíka dojeli k zámecké restauraci. Tak nóbl, že se divím, proč jsme se neotočili a zkrátka neutekli. Oblečené stoly i židle, na každém místě prostřeno několik příborů i skleniček, skládaný látkový ubrousek čnějící výš než největší sklenice a v čele celého prostoru velký zámecký bar. Už jen to spojení zámecký bar docela přesně vystihuje celou image, asi jako galantní číšník v džínách. Místo neuvěřitelných kontrastů, okázalosti i pohody. Sezónní a lokální jídlo za cenu kolem 250 Kč. Ač to nedělám často, tohle místo za vyzkoušení prostě stojí i se svojí podivnou nabubřelostí. Snad mohu psát za nás všechny, že jídlo ani servis jsme lepší ještě neměli.
Zvláštní kombinace všeho. Chateau Hostačov |
tak hurá
OdpovědětVymazatTo vypadá zajímavě :D A docela dobře jste to pojmenovala, nububřelost..ano také mi to tak podle vašeho popisu přijde. A můžu se prosím zeptat, jestli tam vaří i nějaké zdravé jídlo? Já jsem se dala na tohle zdravé stravování a ráda bych objevila i nějaké pěkné, ale ne úplně předražené restaurace, kam můžu zajít s přítelem třeba víkendech.
OdpovědětVymazat